Aardappelautomaat

Deze vakjes werden speciaal ontwikkeld voor de verkoop van aardappelen (5-25kg) en groenten. Deze vakken vormen de basis van onze assortiment boerderijautomaten en kunnen gecombineerd worden

De aardappelautomaat wordt indien gewenst opgebouwd met een combinatie van verschillende vakken die allen verbonden zijn aan eenzelfde inbraakveilige betaalterminal en dit tot wel 200+ vakken!

De automaat kan verder uitgerust worden met telemetrie-systeem om de automaat op afstand op te volgen en indien gewenst prijzen te veranderen en vakken te openen.

Al onze automaten kunnen ook achteraan aangevuld worden met een extra beveiligde betaalterminal met sloten aan de achterzijde! Bij cash systemen kan de klant meerdere vakken kopen en hoeft hij slechts 1 keer te betalen.

Al onze boerderijautomaten beschikken standaard over een “bestellingssysteem”, waarbij klanten met behulp van een code hun bestellingen kunnen uithalen, hierbij is het mogelijk op voorhand te betalen of te betalen aan de automaat zelf met behulp van een bankkaartlezer of in combinatie met CASH betaling.worden met de andere units in ons gamma.

Heb je een opmerking? Een innovatief idee? Laat het ons weten…

Aangezien wij al onze boerderijautomaten van popnagel tot elektronica zelf produceren, staat WDM op de eerste rij om samen met u nieuwe suggesties uit te voeren en ideeën te realiseren…U vraagt, wij maken!!!