Over ons

Wdm staat voor op maat gerichte verkoop, vlotte service en installatie van haar eigen ontworpen versautomaat en dit sinds 2008.

Les distributeurs automatiques de produits fermiers "patatomat" sont conçus de manière modulaires, permettant à tous les compartiments, qu'ils soient non-réfrigérés, réfrigérés ou congelés, d’être connectés au même système de paiement. Cette approche permet de créer un marché complet de produits frais à domicile et de combiner plusieurs produits agricoles provenant de différentes exploitations. Le distributeur automatique de produits agricoles peut jouer un rôle important dans la coopération entre les exploitations agricoles, en offrant une large gamme de produits régionaux en tout temps.

Oplossingen op maat

Onze eerste boerderijautomaat werd geplaatst in 2010 en sindsdien zijn we bezig met een stevige opmars in de Benelux en Frankrijk. Door onze jarenlange ervaring in de agrarische sector kunnen we vlot inspelen op de modernisering in de verkoop van verse producten en de stijgende vraag van klanten hiernaar. Zo is het mogelijk te betalen met cash en bankkaart, dit zowel contactloos als met pincode, opvolging vanop afstand via GSM of PC, gebruiksvriendelijk touchscreen, aangepast decoratiepaneel met logo of afbeelding, diepvries, gekoeld en ongekoeld gecombineerd aan eenzelfde centrale betaalsysteem, achtervulling, bestelsysteem.

Vaste contactpersoon

Onder het motto “een goed werkende automaat is er twee waard” is een vlotte opvolging een essentieel onderdeel van onze service. Julie Wouters is zaakvoerder en verantwoordelijk voor de verkoop en installatie en is het rechtstreekse contact voor zowel commerciële als ondersteunende vragen. Paul Embrechts staat in ons team in voor de technische ondersteuning en installatie van de automaten. Ook tijdens afwezigheden of vakanties staat 1 van beiden altijd ter beschikking voor vragen of technische ondersteuning.

Beproefde technologie

Onze eerste boerderijautomaat werd geplaatst in 2010 en sindsdien zijn we bezig met een stevige opmars in de Benelux en Frankrijk. Doordat de automaat volledig in eigen beheer is en het ontwerp in overleg met onze fabrikant in Polen van begin tot einde door ons wordt opgevolgd, kunnen we problemen snel aanpakken en vooral voorkomen. De langdurige samenwerking met onze fabrikant garandeert een probleemloze en efficiënte automaat.

Service is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, daarom hebben wij permanent een technieker die instaat voor het onderhoud en het herstel van onze automaten.
Vaak zijn problemen ook telefonisch op te lossen: wij doorlopen dan stap voor stap de probleemoplossing met U. Voor grotere technische problemen komen wij zo snel mogelijk bij U langs. Op al onze automaten geven wij 2 jaar volledige garantie voor herstellingen en nieuwe onderdelen.

Eigen producent & merk

In tegenstelling tot andere verdelers van boerderijautomaten is de “patatomat” volledig in eigen beheer en werd het ontwerp in 2008 gerealiseerd door Jan Wouters en onze producten in Polen. Dit 1 op 1 contact met onze leverancier helpt problemen te voorkomen voor ze zich voordoen en maakt onze automaat tot een betrouwbare en makkelijk te bedienen aanvulling in uw boerderijverkoop.

Onze boerderijautomaten worden aan huis geleverd en door ons geplaatst in een tuinhuis, werfcontainer of lokaal naar keuze: dewelke voorzien en ingericht dient te worden door de klant.
Belangrijk hierbij is dat de automaat beschermt is tegen teveel zonlicht en regen en dat een aangename koopomgeving gecreëerd wordt voor de consument. Wij helpen u graag verder met vragen en suggesties hieromtrent.

Hoe gaan we te werk?

Ons team

Julie

Zaakvoerder

Julie is commercieel verantwoordelijk voor alle klanten in Benelux en Noord-Frankrijk. WDM is verantwoordelijk voor verkoop in de departementen "59" en "08".

Paul

Technieker

Paul staat in voor de installatie en technische ondersteuning van al onze klanten. Hij is verder altijd bereikbaar voor tips en advies om uw project te realiseren.

Larde Distribution

Franse partner

Sinds 2016 heeft WDM een vaste partner in Frankrijk. Emanuel Larde en Willy Vincent kan u voor verdere vragen / offerte altijd bereiken op lardedistribution@gmail.com

Heb je een opmerking? Een innovatief idee? Laat het ons weten…

Aangezien wij al onze boerderijautomaten van popnagel tot elektronica zelf produceren, staat WDM op de eerste rij om samen met u nieuwe suggesties uit te voeren en ideeën te realiseren…U vraagt, wij maken!!!